Skip to content
25/6/2019

Nábor může klubu TJ Jiskra Třeboň pomoci najít nové fotbalisty

Fotbalový klub TJ Jiskra Třeboň uspořádal dne 6. 6. 2019 ve fotbalovém areálu Hliník sportovní dopoledne v rámci akce FAČR „Měsíc náborů“ pro děti třeboňských mateřských a základních škol.

Sportovní akce se zúčastnilo celkem 200 dětí z prvních a druhých tříd ZŠ Sokolská a ZŠ Na Sadech, předškolní děti z mateřských škol Sluníčko, Hasičárna a Kopeček. Děti strávily příjemné dopoledne sportovními aktivitami zaměřenými na různé dovednosti. Mohly si vyzkoušet na připravených stanovištích obratnost, rychlost, sílu, přesnost a rozhodování při soutěžích a fotbálku.

Děti dostaly také drobné dárky, balónek a spokojené odcházely zpět do škol. Několik dětí projevilo i zájem hrát fotbal. S organizací pomáhali žáci 8. a 9. ročníků ZŠ Sokolská, za což jim jménem organizátorů děkujeme. Možnost dalšího uspořádání této akce, která je zaměřena na pohybové aktivity a podporu zájmu dětí o sport je nejen pro město Třeboň velice přínosná. Členové zdejšího klubu doufají, že v září budou moci přivítat nové nadšené fotbalisty.