Skip to content
24/10/2020

Nábor v Hrušovanech se vydařil i přes nepříznivé počasí

​Ve středu 30. 9. od 9:00 do 12:00 uspořádal fotbalový klub FK 1932 Hrušovany u Brna, z.s. akci Měsíc náborů, která v tomto klubu proběhla vůbec poprvé.

Na začátku byly osloveny čtyři školky v nejbližším okolí. Bohužel situace kolem pandemie se nevyvíjela dobře a tak nakonec spolupráce dopadla pouze s místní mateřskou školou. Akce byla naplánována tak, aby se postupně po hodinových intervalech vystřídaly všichni účastníci v celkovém počtu 113 dětí ve věku od 2 do 6 let.

Na hřišti na ně čekal moderátor akce pan Tomáš Dobrovolný, který dětičky přivítal, následně rozhýbal rozcvičkou a tanečkem, a nakonec rozdělil po skupinkách k jednotlivým patronům. Patroni si své skupinky odvedli k těmto aktivitám: slalomový běh s míčem i bez něj, trefování figurín a kruhů zavěšených v brankové konstrukci, překážkový běh, střelba na malé branky, mini trénink s trenérem přípravky a fotbalový bowling. Děti se na aktivitách střídaly přibližně po 7 minutách.

Na rozloučenou děti obdržely náramek, sladkost, malé pití a dopis pro rodiče s pozvánkou na trénink zdejšího klubu. I přes nepřízeň počasí se akce velice líbila jak dětem, tak i trenérům a všem organizátorům.