Skip to content
7/10/2019

Nábor v Ivančicích probíhal ve sportovní hale

V úterý 10. 09. 2019 uspořádal fotbalový klub FC Ivančice ve sportovní hale náborovou akci „Můj první gól“, která se koná pod záštitou asociace FAČR.

Průběhu celé akce se zúčastnili ivančičtí žáci prvních a druhých tříd základních škol Vl. Menšíka, T. G. M. Masaryka a ZŠ Oslavany. Na pozvání nás opět navštívily i děti z mateřské školy v Čučicích a Ketkovicích. V pěkném prostředí sportovní haly vzniklo několik stanovišť, na kterých si mohly děti vyzkoušet základní fotbalové dovednosti. Pod vedením zkušených trenérů se kluci a holky pustili do cvičení. Všechny děti si vyzkoušely slalom s míčem, střelbu na branku, přetahování lanem a samozřejmě fotbal. Trenéři mládežnických mužstev FC Ivančice doplněny o trenéry GTM a paní učitelky navodili krásnou atmosféru celým průběhem akce, až se dětem nechtělo odcházet zpátky do školy na hodiny vyučování. Děti se především dobře bavily a jejich zaujetí pro jednotlivé sportovní aktivity bylo maximální. Na některých dětech, bylo vidět, že jsou velmi šikovné a pohybově talentované.

Na závěr byly chlapci a dívky za svoji snahu odměněni drobnou sladkostí, medailí, plakáty a diplomy. Každý při odchodu dostal přihlášku do zdejšího fotbalového klubu.