Skip to content
31/10/2020

Trenéři nalezli na náboru ve Stříbře nové fotbalové naděje

​Dne 24. září 2020 uspořádal fotbalový oddíl TJ Baník Stříbro společně s MŠ Stříbro fotbalový nábor pro ty nejmenší obdivovatele.

Vše probíhalo za účasti FAČR a počet zúčastněných dětí v ročnících 2014 – 2015 celkově činil 76. Program náboru spočíval v rozdělení dětí do 6 skupin, které se postupně střídaly na 6 připravených stanovištích. Ta obsahovala herní a dovednostní disciplíny jako slalom s míčem, střelba na branku, závody a další pohybové hry, kde se děti mohly doslova „vyřádit“ co jim síly stačily. Zároveň kolektiv trenéru bedlivě sledoval malé talenty, kteří by mohli mít nadějné předpoklady pro další fotbalový rozvoj. Rodičům těchto talentů byla doručena osobní pozvánka na následující tréninky.

Po ukončení náboru byly dětem za odměnu rozdány upomínkové předměty (náramky FAČR) a sladkosti. Po absolvování náboru malí nadšenci vesele odcházeli zpátky do školek a dospělí se opět přesvědčili, že vidět radost z tohoto sportu v dětských očích je k nezaplacení.

Poděkování patří všem zúčastněným dětem, jejich pedagogickému dozor, FAČR a TJ Baníku Stříbro za spolupráci a možnost tento nábor uskutečnit.