Skip to content
14/10/2020

Děti na náboru v Opočnu předvedly svou pohybovou zdatnost

TJ Spartak Opočno připravil pro žáky 1. a 2. tříd základní školy a předškoláky z mateřské školy nábor nových hráčů do fotbalové přípravky.

Ve středu 3. 9. 2020 se fotbalový stadion v Opočně zaplnil místními nejmenšími žáky. Čekal na ně předseda fotbalového oddílu Zbyněk Zácný a trenéři starší přípravky Pavel Franc a Viliam Angermayer, kteří tuto akci připravili. Všechny děti (chlapci i děvčata) si vyzkoušely běh, vedení a zastavení míče, slalom s míčem mezi brankami, střely na branku nebo do určeného prostoru, různé přeskoky a zahrály si i vybíjenou. Využily také svou fyzickou zdatnost, zejména hbitost, vytrvalost, postřeh nebo obratnost. Jednotlivé disciplíny trenérům pomáhaly zajišťovat mladí fotbalisté ze 3. a 4. třídy. Zapojili se také mladí hráči opočenského fotbalového „A“ týmu, kteří malým zájemcům předvedli některé fotbalové dovednosti.

Všichni žáci měli zajištěný pitný režim a občerstvení v podobě různých sladkostí jako zdroj rychlé energie. Také počasí vyšlo a děti zažily pěkný den při pohybu na čerstvém vzduchu a v příjemném prostředí opočenského fotbalového stadionu. Na konec dostaly náramek s logem klubu TJ Spartak Opočno a druhý náramek od Fotbalové asociace ČR. Těšíme se na mladé posily opočenského fotbalu!