Skip to content
29/5/2019

Na fotbalový nábor v Tišících dorazilo přes 80 dětí

V pondělí 13. května se na fotbalovém hřišti v Tišicích uskutečnil fotbalový nábor. Akce se zúčastili žáci první a druhé třídy ZŠ Tišice a děti ze tří tříd mateřské školy Tišice.

Děti se rozdělily na devět skupin, ve kterých obcházely jednotlivá stanoviště. Zkusily si slalom s míčem, střelbu na branku a na přesnost, zahrály si fotbal, skákaly v pytlích, jezdily na koloběžce, házely ve dvojicích a na cíl, přetahovaly se. Hrály honičky na rytíře a zloděje, na lišky a na pavouky, na jednom stanovišti si vytořily pamětní list. Na závěr dostaly za odměnu v obálce bonbóny, náramek, lego figurku a informace o trénincích místního oddílu.

Spolupráce se školou byla od začátku velmi dobrá, po skončení akce jsem dostal kladnou zpětnou vazbu od vedoucí družiny a děkovný e-mail od pana ředitele. Školka bohužel informovala rodiče nevhodně o vyzvedávání dětí, v důsledku toho si rodiče odváděli děti v průběhu akce. Jako hlavní positivum vidím účast osmi nových dětí na trénincích v následujícím týdnu a také spolupráci s dorostenci, kteří projevili zájem se podílet na trénování dětí. V neposlední řadě spousta rodičů vidělo mnohem pestřejší práci s dětmi než jen "kopání do balonu".