Skip to content
25/6/2019

Na náboru v České Kamenici měly velké zastoupení dívky

Dne 27. 5. 2019 uspořádal klub FK Česká Kamenice ve spolupráci s FAČR náborovou akci "Měsíc náborů - Můj první gól" pro okolní školy a školky.

Za nádherného počasí a za účasti více než 140 školáků a předškoláků připravil pořadatelský tým 12 sportovních "pracovišť" ve kterých, za vedení svých pedagogů a pořadatelského týmu, předvedli děti své sportovní nadání a herní zaujetí. Celé dopoledne trvající dvě hodiny mělo oddychové přestávky, ve kterých během odpočinku děti a učitelé doplnili tekutiny a poté zdolávali další stanoviště v rámci různých přeskoků, slalomů a fotbalových her. Organizátory akce překvapilo více než 40% zastoupení dívek a hlavně jejich nadšení a zarputilost.


Po "závěrečném hvizdu" pořadatelského týmu, a dalším doplněním pořadatelem zajištěného pitného režimu, byly všechny zúčastněné děti odměněny medailemi, náramky a dárkovým balíčkem, včetně dopisu rodičům o termínech možné účasti jejich dětí na pravidelném fotbalovém sportování v rámci FK Česká Kamenice. Akce se velmi zdařila o čemž svědčí pozitivní telefonáty a mailové poděkování z vedení zúčastněných škol a školek.