Skip to content
24/10/2020

Na náboru v Kyjově panovala vynikající nálada

​Ve středu 23. 9. 2020 byla na Městském stadiónu v Kyjově uspořádána akce „Můj první gól“.

Vzhledem ke složité době, kdy místní i okolní školy byly postaveny do karantény, se nám podařilo získat účast mateřských a základních škol Kostelec u Kyjova, Sobůlky a Vlkoš. Celkový počet dětí byl 100. Všechny děti byly postupně naváženy autobusem tak, aby každá škola přijela zvlášť. Rovněž tak na stadionu se jednotlivá družstva pohybovala tak, aby nedocházelo k jejich míchání.

Na 10 stanovištích, která byla obsazena dozorem z řad KM OFS Hodonín a místního klubu FC Kyjov 1919, byla vytvořena řada různých prvků, které zajišťovaly soutěživost a zábavu pro všechny aktéry. Akce začínala v 9 hodin a trvala do 12 hodin za hudebního doprovodu DJ Luďka Ptáčka. Pro každého účastníka připravili pořadatelé balíček s ovocem a cukrovinkami. Každý obdržel obálku s odkazy a adresou na příslušné funkcionáře klubu. Z řad rodičů byl zajištěn pitný režim pro každého a rovněž VIP pro pedagogický dozor a pořadatele. Zajištěna byla i zdravotní služba.

Výborné počasí přispělo k vynikající náladě a odpovídající potlesk odcházejících dětí byl odměnou pro pořadatele. Za účasti okresního GTM Hodonín se podařila opět jedna hezká akce na podporu sportu. Poděkování patří všem, kteří se jakoukoliv formou podíleli na zdárném průběhu této podařené akce.