Skip to content
1/11/2020

Na náboru v Nalžovských Horách si děti vyzkoušely nafukovací arénu

​Každoroční náborová akce se konala v termínu 4. 9. 2020 v areálu víceúčelového hřiště SK Nalžovské Hory za velmi pěkného počasí.

Na hřišti bylo vyznačeno celkem 8 stanovišť a nafukovací aréna pro vodní fotbal. Příchozí děti byly rozděleny do skupin a postupně plnily úkoly na jednotlivých stanovištích a také si zahrály fotbal sice bez vody, ale v pěkné velké nafouknuté aréně, což je velmi bavilo. Vyzkoušely si svou obratnost, rychlost, kondici a také to, že fotbal není jen pro kluky a může být zábavný.

Cílem akce bylo přivést děti k pohybu, což se podařilo naplnit. a navíc se děti dobře bavily. Děti byly nadšené z nových vjemů a odcházely spokojené se svými výkony a neméně s dárky a sladkostmi, které obdržely na závěr programu. Součástí dne bylo také drobné občerstvení a pitný režim, který byl taktéž pro děti zdarma. Dle sdělení paní učitelek se akce dětem velmi líbila a i paní učitelky si chválily tuto nápaditou akci a byly spokojeny i s její důkladnou organizací. Jediné co smutně ovlivnilo akci je strach z Covid-19. Opatření ředitelů škol a školek a také rodičů dětí, se významně podepsala na omezení počtu dětí, které akci navštívily.