Skip to content
17/6/2019

Na náboru ve Vsetíně bylo pro děti připraveno deset stanovišť

V úterý 28. 5. 2019 uspořádal fotbalový klub FC Vsetín ve spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky náborovou akci Můj první gól.


Na sportovní dopoledne potvrdilo účast sedm mateřských školek ze Vsetína, s celkovým počtem 210 dětí. I přesto, že počasí v tento den účastníkům moc nepřálo, našlo si cestu na fotbalové hřiště bezmála 100 dětí z MŠ Sychrov a MŠ Kobzáňova. Soudě dle jejich úsměvů a zápalu na jednotlivých sportovních stanovištích, kterých bylo celkem deset, se akce vydařila. Děti si mohly na třech stanovištích zahrát různé formy fotbálku, na dalších například zaházet míčky na cíl, prověřit rychlost, obratnost, ale hlavně si užít spoustu zábavy a radosti z pohybu. A o to zde především šlo.

Zpět do školek odcházely děti příjemně unaveny, ale velmi spokojeny. Na cestu dostaly drobné dárečky, které si pro ně připravila Fotbalová asociace České republiky a FC Vsetín.

Za organizaci této akce patří velké poděkování Fotbalové asociaci České republiky, hráčům FC Vsetín kategorie U14 a U15, kteří byli nápomocní u jednotlivých soutěží, a všem zúčastněným členům z FC Vsetín a pedagogickému dozoru dětí.