Skip to content
30/7/2019

Nábor v Ústí navštívilo 8 druholigových fotbalistů

Ve čtvrtek 23. 5. 2019 se na hřišti FK Ústí nad Labem uskutečnila náborová akce "Můj první gól".

Pozvání přijala Základní škola Elišky Krásnohorské, ze které dorazily dvě třídy prvních ročníků a dvě třídy druhých ročníků. Za předškolní děti dorazily školky Stříbrnická a Bělehradská. Celkový počet dětí i s dětmi, které přišly s rodiči byl 163.

Pro zúčastněné dětí bylo připraveno 14 stanovišť, kde si děti zaskotačily, zaskákaly, zahrály fotbal a hlavně se dobře bavily. V 9 hodin celou akci odstartoval krajský GTM Jan Štefko. Děti vydržely v plném nasazení až do 11 hodin, kdy celá akce skončila hromadným focením a oceněním všech dětí, které dostaly na památku medaile, sladkosti a upomínkové předměty.

Celá akce se velice podařila, i přesto, že byla na přípravu velice náročná. Dobrou zprávou pro všechny zůčastněné bylo také počasí, které se umoudřilo a umožnilo akci klidný průběh. Z pořádajícího klubu se mezi organizátory zařadilo 23 žen a juniorek, z mládeže dorazilo 12 chlapců a na hodinu přišlo podpořit akci i 8 hráčů A týmu mužů. Za GTM OFS Ústí nad Labem se podílel na organizaci Milan Seidl.