Skip to content
14/10/2020

Nábor v Žebětíně doprovázel moderátor

SK Žebětín měl možnost uspořádání sportovní akci s názvem „Měsíc Náborů” pod záštitou FAČR. Sportovní odpoledne pro děti probíhalo za krásného a slunečného dne ve čtvrtek 24. 9. 2020 od 16:00.

Akce se zůčastnilo několik desítek nadšených dětí z místní mateřské a základní školy a okolních škol městské částí Brno-Bystrc. Trenéři si pro děti nachystali sportovní stanoviště, občerstvení a malé dárečky. Celou akcí doprovázel moderátor, který účastníkům pouštěl hudbu a vstupoval do programu s informacemi o náboru a o zdejším klubu. Pro děti bylo nachystáno 8 sportovních stanovišť, přičemž trenéři si děti rozdělili do skupin po osmi.

Mezi sportovní stanoviště patřily:
Různé honičky a dovednostní hry s míčem
Rybičky lovte se
Souboje 1 na 1 se zakončením
Souboje 2 na 2 se zakončením
Fotbal
Krabí vybíjená
Obratnost
Přelézání a podlézání


Akce se vydařila podle představ organizátorů. Z důvodu obav z Covidu-19 sice nepřišlo tolik dětí, kolik se původně očekávalo, ale k vidění bylo mnoho nadšených a spokojených dětí i s jejich rodiči. Teď už je možné říct, že na místní tréninky chodí nové děti, které se akce zúčastnily. Závěrečné poděkování patří vedení klubu SK Žebětín za možnost realizovat akci, všem trenérům a asistentům za jejich účinkování, FAČRu za podporu a pomoc s realizací a v neposlední řadě (a především) všem nadšeným a spokojeným dětem, protože bez nich by to nešlo.