Skip to content
17/6/2019

Nábor ve Velichovkách se i přes nepříznivé počasí vydařil

​ Tělovýchovná jednota Velichovky ve spolupráci s FAČR uspořádala v úterý 28. 5. 2019 ve sportovním areálu na Třešňovce ve Velichovkách sportovní dopoledne s názvem "Můj první gól". Akce se zúčastnilo na 137 dětí ze ZŠ a MŠ ve Velichovkách a rovněž ze ZŠ a MŠ v Dubenci.


Děti si vyzkoušely na hřišti 10 dovednostních disciplín, ve kterých předvedly své pohybové nadání (fotbal, honičky, kopání na cíl, přetahování lanem, házení tenisáků na cíl, koordinační běhy, slalomy, skákání v pytli a penalty). I přesto, že počasí nebylo úplně ideální a chvílemi poprchávalo, tak děti absolvovali s dobrovolníky z řad TJ Velichovky a se svými učitelkami všechna stanoviště a bylo vidět, že je to baví a že se v těchto školách věnují sportu na velmi dobré úrovni.

Po absolvování těchto disciplín byla pro všechny děti přichystána zasloužená odměna v podobě dárkových tašek. Tělovýchovná jednota Velichovky věří, že se dětem tato akce líbila a že se některé z nich do útulného areálu na Třešňovce do Velichovek vrátí.