Skip to content
18/6/2019

Po skončení náboru v Postřekově obdržely všechny děti zaslouženou odměnu

Dne 31. 5. 2019 se v Postřekově uskutečnila akce Měsíc náborů, kterou pořádá každoročně FAČR pro budoucí fotbalisty a sportovce.

Této akce se na stadionu Sokola Postřekov zúčastnilo 160 dětí ze základních, a jedné mateřské školy, škol v Postřekově a jeho okolí. Na Postřekovském fotbalovém hřišti na děti čekalo 10 stanovišť, kde měly za úkol provádět různé sportovní aktivity, počínaje střelbou na brankáře, překážkovou dráhu, malý fotbal, přetahování lanem a mnoho dalších.

Na celý průběh akce dohlíželo několik pořadatelů a organizační tým v čele s panem Václavem Sladkým z FAČR. Všechny děti dostaly na začátku kartičku, kde měly vypsáno deset stanovišť a do které se jim započítávaly splněné úkoly. Po jejich absolvování si děti mohly dojít pro zaslouženou odměnu v podobě sladkostí a medaile, ze které měly obzvlášť velikou radost.


Největší odměnou pro pořadatele byla radost a nadšení dětí. Velké díky patří všem učitelům a pořadatelům za pomoc při této akci, FAČR, která tuto akco vůbec umožnil,akce byla umožněna a hlavně těm, kterých se tato akce týkala nejvíce, tedy všem zúčastněným dětem.