Skip to content
30/5/2019

Povedený nábor v Pilníkově doprovázela hudba

Dne 20.5.2019 uspořádal fotbalový spolek TJ Spartak Pilníkov, z.s., ve spolupráci s Fotbalovou Asociací ČR, akci „Měsíc náborů“.

Akce byla zaměřena na nábor dětí do fotbalového klubu, zejména šlo o děti předškolního věku a děti prvních a druhých tříd z místních škol a okolních vesnic. Připraveno bylo pro děti na fotbalovém hřišti v Pilníkově zázemí na převlečení, občerstvení, odměny za splnění různých disciplín, hudební produkce, a hlavně 9 různých soutěží a pohybových aktivit. Aktivity byly zaměřeny na protažení celého těla, ale částečně také na fotbalové aktivity.

I přes nepřízeň počasí se akce velmi povedla, zúčastnilo se jí 115 dětí z devíti tříd z Pilníkova, Chotěvic a Vlčic. Dětem se velice líbila. Odměnou jim byly za absolvování všech disciplín různé sladkosti. K tomu dostali letáček s kontaktem na místní spolek, dopis rodičům od kapitána národního týmu Bořka Dočkala a náramek.

Věříme, že tato akce nebyla poslední, že měla u dětí úspěch, a že se v pilníkovském fotbalovém klubu TJ Spartak Pilníkov brzy objeví noví fotbaloví talenti.