Skip to content
17/6/2019

Při aktivitách na náboru v Městci Králové děti doprovázela hudba

Za krásného slunečního počasí začala v 8:30 akce "Měsíc náborů" v Městci Králové.

Na začátek přivítal všechny účastníky předseda klubu pan Oldřich Bříza a zástupce OFS Nymburk pan Roman Myška .Pro zúčastněné děti bylo na travnaté ploše hlavního stadionu připraveno celkem 13 stanovišť. Děti byly rozděleny do skupinek po 10-11 tak, aby každá skupina osadila jedno stanoviště. Skupinu dozoroval vždy jeden pověřený člen pedagogického nebo organizátorského sboru.Na každém stanovišti čekal vždy jeden nebo dva (podle míry a náročnosti aktivity) z členů organizační skupiny, po dobu 7-8 minut se věnovali dětem ve skupině a řídili si chod daného stanoviště. Děti se ta k postupně zapojili do honiček, přetahování lanem, hry 2 na 2, nebo 3 na 3, překážkové dráhy, skákání v pytlích, hodu míče na cíl, hry 5 na 5-branky 2x2m, slalomové dráhy, střelby míče na cíl, rychlostní a obratnostní dovednosti.

Během trvání akce byly vyhlášeny dvě 15-ti minutové přestávky na občerstvení, které zajistil organizátor. Děti po celou dobu akce provázela reprodukovaná hudba a organizační pokyny moderátora. Po vystřídání všech skupin na všech stanovištích a hromadném focení si všichni zúčastnění došli pro odměnu v podobě diplomu, náramku "Fotbalová hvězdička" a nějaké ty sladkosti.


Akce byla bez jakéhokoliv problému ukončena po 11. hodině tak, aby se děti mohli vrátit autobusem zpět do své školy a školky a nebyl narušen další harmonogram jejich činnosti.