Skip to content
18/6/2019

Starostka Kaznějova vyhodnotila tamější nábor jako zdařilý a úspěšný

Dne 24. 5. 2019 uspořádal Fotbalový klub Bohemia Kaznějov ve spolupráci s FAČR akci s názvem Měsíc náborů.


V 9 hodin se v areálu fotbalového klubu v Kaznějově začaly scházet první děti. Nakonec jich dorazilo celkem 112 z jedné první a dvou druhých tříd základní školy v Kaznějově a po jedné třídě z každé ze dvou mateřských škol v Kaznějově. Děti doprovodilo celkem devět pedagogických pracovníků a organizačně se na akci podílelo 26 trenérů, hráčů a funkcionářů.

Fotbalový klub Bohemia Kaznějov připravil na svém hřišti pro děti celkem 10 různých stanovišť, na kterém byl vždy jeden patron klubu a jeden člen žákovského týmu. Všechny děti si vyzkoušely všech deset stanovišť, mezi které patřila hra na dvě, přetahovaná, košíková, házená nebo střelba na branku.

Po skončení sportování byla dětem předána sladkost, medaile, občerstvení a diplom za úspěšné absolvování akce. Každá škola navíc obdržela pohár. Na závěr akce promluvil za FAČR pan Jan Kunesch – trenér grasroots Plzeň-sever a celou akci zakončila proslovem Mgr. Eva Šimlová – starostka města Kaznějova, která toto dopoledne vyhodnotila jako velice zdařilé a prospěšné. Fotbalový klub Bohemia Kaznějov tuto akci hodnotí také velice pozitivně.