Skip to content
24/10/2020

TJ Slavoj Stod hostil jeden ze zářijových náborů

​V úterý 29. 9. 2020 byla na stodském fotbalovém hřišti uspořádána akci v rámci Měsíce náborů FAČR.

Na ploše se sešlo celkem asi 130 dětí. Po krátkém přivítání předsedou Slavoje Václavem Polívkou a organizátorem Karlem Šobrem se přešlo k jednotlivým stanovištím, kde na děti čekaly různé dovednostní a pohybové disciplíny. Pod dohledem patronů z řad místních dorostenců se během dvou a půl hodiny všichni zúčastnění vystřídali na všech stanovištích, kterých bylo připraveno celkem deset. Počasí se poměrně vydařilo a v průběhu dne se občas i zasvítilo. Děti soutěžení bavilo a jistě se mezi nimi našlo spoustu pohybově nadaných. Věřme, že možná i nějaký budoucí světoznámý fotbalista.

Na konci akce děti obdržely drobné dárky. Bylo na nich vidět, že je sportovní dopoledne nadchlo a odnesou si domů mnoho pozitivních zážitků. A v některých se možná probudí i nadšení pro největší hru na světě zvanou fotbal.

Celá akce se vydařila na výbornou, za což patří poděkování všem zúčastněným dětem a jejich učitelskému doprovodu, organizátorům, všem, co se nějak podíleli na přípravách a průběhu. V neposlední řadě také FAČR za finanční podporu.