Skip to content
25/6/2019

Ve sportovním areálu proběhl fotbalový nábor s klubem SK Čeperka

V pátek 31. 5. 2019 uspořádal klub SK Čeperka na místním hřišti sportovní den v rámci projektu Fotbalové asociace s názvem Měsíc náborů, který patří do známého projektu Můj první gól. Celý den byl rozdělen do tří hlavních částí.



V dopoledních hodinách se na zeleném trávníku objevilo 40 dětí z místní mateřské školy. Ty si pod vedením zkušených trenérů klubu a Fotbalové asociace České republiky vyzkoušely několik stanovišť zaměřených na všeobecný pohybový rozvoj. K vidění tak bylo 90 minut dětské radosti z pohybu a nadšení, které bylo znát i na tvářích přítomných učitelek. Po obědě následovala návštěva dětí z družiny místní základní školy, kterých na hřiště dorazilo více než 20. Všechny děti z MŠ i ZŠ obdržely od organizátorů drobné dárky, ale také informace pro rodiče o nově vznikajícím sportovním klubu v Čeperce s možností návštěvy prvního ukázkového a informačního setkání, které bylo plánováno na čtvrtou hodinu odpoledne.

Zájem rodičů pak předčil očekávání a do sportovního areálu dorazily desítky rodičů s více než 50 dětmi, mnoho z nich zde rovnou i odevzdalo přihlášku do klubu. Rodiče také získali důležité informace o plánech fungování klubu, jehož pravidelná činnost začne od srpna 2019.

Další možnost získání informací, případně odevzdání přihlášky do klubu, měli rodiče v neděli 2.6. ve sportovním areálu v rámci dětského dnu od 15.00, případně na druhém ukázkovém a informačním tréninku, který byl plánován na čtvrtek 6.6. v čase 16.00 – 18.00.